Още луксозни подаръци 2019*

Искате да направите запомнящ луксозен подарък за мъж или жена – ваш клиент и партньор?! Вижте предложенията ни от Ungaro, Christian Lacroix, Nina Ricci, Cacharel, Cerruti 1881, Jean Louis Scherrer, Pierre Cardin и др.

Тези любими марки представят новите си колекции в каталози 2019 на специални цени като техни рекламни материали за вас. А вие можете да се възползвате от добрите условия и да подарите луксозни изненади на вашите доверени партньори или корпоративни клиенти.

В комбинирания каталог С ще намерите избрана селекция от всички марки с голямо разнообразие луксозни подаръци за мъже и жени и с цени към тях, за да се ориентирате бързо и лесно. Тези артикули са на склад, затова каталогът е сборен. Но, ако желаете повече предложения луксозни пишещи средства или друг тип подарък от дадена марка ние ще ви предложим още варианти за избор.

Или разгледайте каталог Н, който предоставя тази по-обширна възможност – същите марки, но с по-голям асортимент. Този каталог е без цени, но отново повечето луксозни подаръци са на склад и могат бързо да ви бъдат доставени.

Шалове, грациозни тефтерчета с уникални химикалки като бижута за дамите или строга бизнес папка, колан, а може би изискана писалка за господата – изборът е във вашите ръце, останалото е от нас – консултиране, качествено обслужване, организиране на доставката в срок – възползвайте се и поръчайте вашите луксозни подаръци за 2019 сега, за да впечатлите първи.