Календар бележници 2019*

Едва ли има човек, който да остава безразличен пред красивия, стилен и практичен бележник. И вие можете успешно да се възползвате от тази малка страст, за да накарате партньори, клиенти, служители и приятели да носят със себе си и да демонстрират логото на компанията ви, белезите на корпоративната ви идентичност навсякъде, където отидат. Просто им подарете стилни, красиви и практични календар бележници за 2019 година с професионално брандиране.

Кампанията вече стартира и ние сме подготвили за вас богати каталози с избрани модели качествени календар бележници – от най-масово използваните, от среден клас и  луксозни, с подвързия от естествена кожа и модерен дизайн. Във всеки ценови клас са застъпени основните типове – с дати и допълнителна информация, с бели страници, с функционално разграфяване, настолни календари, органайзери, шити, лепени и т. н. Почти всички са в няколко формата.

Предлагаме ви както налични календар бележници на склад, така и възможност за доставка от Германия, също български. Познаваме отлично материалите, използвани за кориците, затова сме в състояние да определим най-добрия начин за брандиране на избраните от вас тефтери. На някои от тях печатаемото поле е малко и обикновено има място само за логото. 

Ако искате да дадете обстойна информация за компанията и дейността си, изберете календар бележници с индивидуален дизайн на тялото и корицата. Обадете ни се и ще ви консултираме за вариантите, сроковете, тиражите и необходимия бюджет.

Опитът ни показва, че сред най-желаните и най-използваните рекламни подаръци са точно практичните календар бележници. Можете да изберете различни модели и бройки – според съответните получатели, да ги комплектувате с елегантен химикал или писалка, да ги поставите в рекламна торбичка с печат, повтарящ печата на тефтерите. Само съобразете избора си със скъсяващите се срокове, защото качествените календар бележници с прецизно брандиране и впечатляваща визия изискват своето технологично време.

Кампанията напредва. Все още можем да изпълним всяка поръчка. Побързайте с разглеждането на каталозите с календар бележници за 2019 и се свържете с нас по-скоро.