Рекламни сувенири 2019*

Влезе ли ноември, кампанията за рекламни сувенири набира скорост и сроковете се скъсяват. Време е да решите с какво ще изненадате приятно колегите, клиентите и партньорите тези празници!

Превърнете традицията да се правят подаръци по това време на годината в мощно средство за въздействие. Брандираните рекламни сувенири работят за вас всеки ден сред точната целева група, която ви е необходима. Ненатрапчиво, незабележимо и резултатно те актуализират образа на компанията ви сред хората, които са ви важни. Вложените в тях средства са едно от най-добре оползотворените пера на рекламния ви бюджет.

Разгледайте новите ни каталози за 2019. В тях ви предлагаме разнообразни рекламни сувенири – от масови до луксозни. Има както познати и предпочитани продукти, така и оригинални – плод на нестандартни дизайнерски хрумвания. Ще намерите линии с модерна екологична насоченост от естествени и/или рециклирани материали, изящни изделия от стъкло, кожа, метал и текстил и т.н.

Тематичната насоченост на предлаганите рекламни сувенири е на практика неограничена. Освен традиционните комплекти за бюро, химикалки и запалки, чаши, ключодържатели и чадъри, можете да подберете високо технологични подаръци, вещи за пътуване, за офиса, с лично предназначение. Когато разглеждате каталозите, ще видите вероятно неща, за които не ви е хрумвало, че съществуват – точно те се оказват ценен, запомнящ се подарък!

Високото качество е белег на всички рекламни сувенири, които ви предлагаме. Някои от тях са налични, други идват от внос и предполагат по-дълъг срок на доставка. Затова след като се ориентирате какво ви е нужно, свържете се с нас, за да уточним сроковете на изпълнение за конкретните рекламни сувенири, или да ви консултираме при избора на нови.  

Дали са ви нужни единични бройки луксозни подаръци, няколко групи продукти от среден клас, или масов тираж за фирмените събития, планирани през 2019 – ние сме на ваше разположение. Предлагаме ви всички похвати и техники за брандиране на рекламни сувенири. Това ни позволява да избираме винаги най-адекватния вариант за постигане на висока степен на индивидуализиране, качество, атрактивност и трайност.

Не отлагайте! Колкото повече напредва времето, толкова по-къси са сроковете и някои поръчки стават неизпълними. Разгледайте специализираните каталози с рекламни сувенири и ни потърсете сега!