Хотел Панорама*

Хотел „ПАНОРАМА“ Сандански, в качеството си на клиент, изразява своята висока удовлетвореност от проявения професионализъм на Джи Ди Стайлс ООД в изработката на фирмен уеб сайт и интериорни фотографии за него.  

Нуждаехме от нов уебсайт за нашия хотел, отговарящ на новите технологични и пазарни изисквания. Възложихме неговата изработка именно на Джи Ди Стайлс ООД, тъй като те представиха най-рентабилната оферта като съотношение между цена, време за изпълнение и набор от подуслуги. За нас бе предимство и факта, че студиото предлага професионално интериорно и екстериорно фотографиране на хотели. По този начин бе постигната не само съвременна визия, но и по-висока функционалност на продукта.

 След отличното и навременно изпълнение на първата поръчка, ние продължаваме да търсим професионални съвети и практическо съдействие от екипа по отношение на техническа поддръжка и оптимизация на сайта. В подкрепа на изложениете факти,  Спа-хотел ПАНОРАМА безусловно препоръчва Джи Ди Стайлс ООД като висококвалифициран изпълнител и надежден партньор.   

Теодор Владов

Маркетинг и договаряне