Дизайн на каталог Enris*

Дизайнът на каталога за домашен текстил на фирма Enris е съобразен с изискванията на клиента за минималистичен, семпъл, но свеж дизайн. Основният фонов цвят е бял, символизиращ чистота и ефирност, каквото е излъчването на асортимента на Enris. Изработени от висококачествени материали по стандарт тези възглавници, завивки и различни видове спално бельо печелят клиента и с изключителното си изпълнение – ушиване на всеки детайл по най-прецизен начин и декориране със също толкова огромно внимание.

Дизайнът на фирмения каталог следва предпочитанията на клиента и в унисон с тях дизайнерът разработва концепция, която да е съвременна, актуална в следващите години, олекотена и приятна за окото с лек свеж зелен нюанс. Този цвят също е използван по изискване на клиента. С него се набляга на някои основни елементи в дизайна на каталога без да се натрапват, но и същевременно да се отличат с категоричност.

Този на пръв поглед много семпъл и лесен дизайн е също много внимателно създаден, както и продуктите на Enris. Специално разработен за нашия клиент, този каталог не само впечатлява неговите клиенти, но и дава възможност за лесно ориентиране в продуктите, цветовите гами и детайлите, използвани в изработката им, което го прави естетически издържан и функционален за работа – двете най-важни изисквания при дизайна на всеки каталог.